Billboardoví králové II.

Zde je pokračování debaty o "svobodě zvolit si prezidenta". První díl je zde. Dnes o roli prezidenta, roli občana, hodnotách a integritě, o čtyřech jezdcích nebo o volebních průzkumech. Nám to pomohlo si některé věci zase o kousek ujasnit. Snad to pomůže i někomu dalšímu. Budeme se těšit na postřehy, názory a komentáře. Točili jsme dnes dopoledne v Nové syntéze.

Zítřejší představení mé knihy Peníze, nebo život? ve smíchovském HUBu platí. Program bude jednoduchý. Začínáme v 19.00. Chtěl bych krátce povyprávět o tom proč a jak jsem psal, podělit se snad i o pár dojmů či příhod "z natáčení", napil bych se na zdraví a pak už můžeme jenom šustit stránkami, probírat život a oslavovat poslední den (starého) světa. Těším se, že se tam nad tou knihou potkáme s kamarády a známými, s kterými jsme v poslední době nenacházeli čas. Kniha tam bude samozřejmě v prodeji. Cena je 369 Kč. Do e-knihy se pustíme hned po novém roce.  Od pátku by měla být kniha ke koupi v Kafíčku, HUBu a u nás v e-shopu.

P.S.: Poznámka k videu nahoře. U delších záznamů natáčí můj foťák na cca 12 minutové sekvence, po kterých se vypne a znovu zapne. Ztratí se tak vždy cca 2 sekundy záběru a člověk získá dojem vystříhaných záběrů. Není tomu však tak, rozhovor je nesestříhaný.