K čemu to bylo, je & bude?

Toto je poslední článek tohoto blogu tento rok. Já na 2012 spoléhal jako na rok, kdy bychom se mohli (výrazněji než v minulosti) posunout do trochu "jiné úrovně vědomí" a začít žít smysluplněji, zodpovědněji a radostněji. Proto jsem si letos "plivl do dlaní" a o 106 jezdil po přednáškách, kurzech, točil videa, seděl na schůzkách a hlavně u počítače. Uspořádali jsme opět Svobodu Naživo, natočili náš první film a kilometry dalšího video-záznamu, vydali jsme mou první knihu (a pra Jenom na tomto blogu přibylo za tento rok na  135 článků, z toho v mnoha případech i videí. A já nyní chci zeptat: "K čemu to všechno?" Potřebuji vědět, jestli je to moje vysedávání u počítače k něčemu. Prosím proto, projděte si archiv roku 2012 a napište mi do komentářů Co a K čemu vám tady letos bylo. Potřebuju to. Vážně.

Co se týče blížících se prezidentů, mrkněte na naše druhé krále z billboardu. Já myslím, že máme historickou příležitost zvolit si člověka, který by nám mohl pomoci žít zdravěji a šťastněji. Pokud vám to dává alespoň trochu smysl, prosím, mluvte o tom s lidmi okolo sebe. Získejte je. Přesvědčte je... ať se nás v lednu k volbám dostaví "historické maximum" a ať si po dloooouhé době zvolíme konečně člověka, kterému opravdu věříme (na základě jeho činů, ne slov) a ať si po stejně dloooouhé době zvolíme člověka a ne marketingovou agenturu. Pro mě osobně existuje jediná varianta a tou je Táňa Fischerová.

Až dopíšu těchto pár řádků a zmáčknu tlačítko "publikovat", zavírám komp a do ledna to (ani nic jiného, co je on-line) neplánuji otvírat. Děkuji za všechny letošní interakce. Přeji nám všem (mnohem) víc lidí, kteří přestanou vydělávat na život a místo toho začnou i v práci žít. Lidí, kteří na otázku Peníze, nebo život? odpovídají "život" a teprve potom, "peníze" (Peníze, nebo život?). Přeji nám všem (mnohem) více firem, které vymění totalitní praktiky za demokracii. Mějte se krásně. Na viděnou v 2013!