Na čem dnes záleží; 4.4. 19.15

České vydání knihy Na čem dnes záleží, jednoho z nejvlivnějších myslitelů managementu a organizace firem dneška, Garyho Hamela dorazí 3.4. do Prahy. Přijďte to s námi ve čtvrtek 4.4. od 19.15 do HUBu oslavit a téma svobodnějších přístupů k práci pořádně prodiskutovat. Registrujte se ZDE.

Program: Rádi bychom ten večer začali tím, že se společně podíváme na video-záznam jedné z Garyho přednášek (cca 15 minut v angličtině) s cílem vyladit se pro následnou diskuzi. Po debatě bude následovat volná zábava (už jsem psal, že tato knižní představení jsou vždy výbornou příležitostí se setkat na živo) a samozřejmě možnost si knihu (i další) koupit.

Já osobně Garymu Hamelovi vděčím za pochopení hromady nových souvislostí. Nedivím se, že mnozí recenzenti mluvili vloni ihned po vydání o zcela zásadní knize, kterou je nutné si přečíst. Přál bych si, aby to platilo i u nás. Myslím si, že naše firmy by fungovaly mnohem, mnohem jinak než, jak fungují dnes. Prosím, proto, pomozte nám ji dostat k lidem, kterým může pomoci změnit to, jak podnikají a pracují. Od 4.4. jí můžete objednávat v našem eshopu. Něco málo o knize naleznete v tomto článku, ve snídaních o Applu nebo o Hodnotách. Více na stránkách knihy Na čem dnes záleží.

P.S.: Na další přednášce s tématem Peníze, nebo život?3. 4. 2013 / ČMSS, Praha jsou ještě místa. Škoda je nevyužít. Mrkněte na to, prosím. Prozatímní přednášky byly zatím skvělé - hodina přednáška, hodina debata.

P.S.2: Potřebovali bychom při těchto setkáních pomoct - jak 3. 4. tak i 4.4. v HUBu (za barem, s prodejem knih, možná by mohlo být přínosem udělat pár fotek nebo nabídnout on-line streaming z debaty). Kdyby se někomu chtělo, prosím napište mi na: tomas@peoplecomm.cz. Díky.