"Silné stránky" v praxi

Narazil jsem dnes v HUBu na Lenku Novotnou z firmy Plastia. Mimo obyčejné lido-radosti ze setkání se spřízněným člověkem mě potěšilo vyprávění o tom, jak se jí profesně daří. A že prý za to může i naše práce. Lenka je totiž absolventkou prvního ročníku Silných stránek. O tom, k čemu ji ten workshop byl, mluví po 12.minutě rozhovoru s Michalem Anderou.

Množí se nám dotazy na přihlašování na Silné stránky (letos na podzim chystáme už 5.ročník) a na Peníze, nebo život?. Zkusím objasnit.

U obou uzavíráme přihlášky nejpozději 15.9. U Silných stránek to může být i dřív - zaplněním 15.místa. Zúčastnit se může kdokoli se přihlásí a uhradí účastnický poplatek.

U Peníze, nebo život? je to jinak. Tam nám nejprve přijde přihláška, po které se se zájemcem domluvím na osobní schůzce (či skype), abychom se ujistili, že se chceme zavázat k roční spolupráci. Teprve potom můžeme potvrdit místo.

Co se týče termínů společných setkávání, v týdnu od 16.9. posílám všem účastníkům doodle s několika návrhy termínů tak, abychom se všichni ve skupině mohli shodnout.

Snad je mi rozumět? Kdyby ne, pište na tomas@peoplecomm.cz